„Verita apartmani“ smješteni su u novosagrađenoj privatnoj kući na istoćnoj strani grada Visa u predjelu Kut daleko od prometa i gradske gužve, a ipak tako blizu od svega potrebnog za ugodan i potpun odmor. Kuću okružuju obližnji vrtovi sa stablima naranača, limuna i maslina koji daju ljepotu mediteranskog podneblja.

Opširnije

shadow

Apartman COLUMBO je klimatiziran komforan jednosoban apartman za dvije osobe smješten u gradu Visu na otoku Visu na trećem katu stambene zgrade u samom središtu grada na samo 50 metara od mora.
Apartman je potpuno zasebna jedinica u zgradi koji ima svoj zaseban balkon sa prekrasnim pogledom na more i višku uvalu.

Opširnije

shadow

Život je jednostavan,ali ljudi su komplicirani, dodati će cinici. No upravo je jednostavnost življenja, pa čak i u najgužvovitija turistička razdoblja, ono što čini Vis bitno drukčijim od drugih turističkih destinacija. Jednostavnost je suština ovog otoka stvorenog po mjeri čovjeka, kojeg većina posjetitelja konzumira u cijelosti.

Opširnije

shadow

Grad Vis

Vis je oduvijek bio grad, a jedno kratko vrijeme bio je i država.
U njemu je početkom XIX stoljeća živjelo 12. 000 ljudi, pridošlih iz cijele Europe, tako da se u viškom govoru pored izvedenica iz venecijanskog dijalekta, mogu naći i riječi engleskih, francuskih, njemačkih pa čak i mađarskih korijena.
Za razliku od Hvara ili Korčule, grad Vis je okrenut kopnu i otvoren za sve što s njega doplovi, a njegova luka i danas pruža utočište mnogim ribarima i moreplovcima, izgubljenim istraživačima i ostalim avanturistima klonulog duha.
Tako su i Grci Sirakužani našli višku luku da ih podsjeća na dom.
Pjesnici Hvarani izgradili su Kut da ih sa zapada zimi sunce miluje.
Suprotno njima, viški su težaci podigli Molu bondu i Mijurovac, da ih sa istoka sunce zorom budi.

Opširnije

shadow

REZERVIRAJTE!

Dobrodošli na naše web stranice! Kontaktirajte nas direktno za najbolju cijenu!

shadow